"Можуть справді посадити": Окупант поскаржився матері, що боїться і воювати, і повертатися додому (відео)

Окупант у розмові з матір'ю скаржиться, що російське командування більше турбується за техніку, ніж за людей. Перехоплення розмови оприлюднило Головне управління розвідки МО України, передають Патріоти України.

Мати окупанта розповідає про новини, які транслюють російські пропагандисти. Головна думка, що Україна нібито потроху здається. «Вже Захід грошей не дає, зброю також призупиняють, не надають», — розповідає росіянка.

Син-окупант каже, що все це неправда, скаржиться на ставлення до військових з боку вищого керівництва та боїться, що його запроторять до в’язниці у разі відмови воювати. «Тут більше за техніку, ніж за людину… Я боюсь, щоб справді не посадили», — скаржиться російський солдат.

Мати підтверджує таку можливість: «[Російський диктатор Владімір] Путін сказав вважати дезертирством і одразу… Саджати. Як дезертирство вважати і саджати».

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...