Мрія диверсанта: Сили спецоперацій отримають апарати підводного руху для бойових плавців

Подібні апарати використовуються для транспортування водолазів у визначений район у підводному та надводному положенні.

Військові водолази Сил спеціальних операцій Збройних Сил України отримають апарати підводного руху. Про це пише "Український мілітарний портал" з посиланням на слова Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ Ігоря Луньова, передають Патріоти України.

Зазначається, що надійти на озброєння апарати підводного руху мають до кінця 2020 року. Подібні апарати використовуються для транспортування водолазів у визначений район у підводному та надводному положенні. Щодо типів та країни виробника Ігор Луньов не уточнив.

Окрім апаратів, Ігор Луньов також розказав, що у 2021 році очікуємо поповнення корабельного і катерного складу ССО ЗС України.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...