Мрія Х*йла все ближче: Байден назвав час зустрічі з Путіним "віч-на-віч"

Президент США Джо Байден висловив упевненість, що його зустріч з лідером Росії Володимиром Путіним відбудеться в червні 2021 року, проте точну дату і місце ще не визначено. Про це йшлося на брифінгу президента США, який транслювався в Twitter, зазначають Патріоти України.

"Я впевнений, що ми зможемо це зробити (зустрітися в червні, - ред.), - сказав Байден.

Глава Білого дому наголосив, що посилення російської військової присутності поблизу кордону з Україною не впливає на його наміри щодо переговорів віч-на-віч з Путіним.

"Це не впливає на моє бажання проводити зустріч віч-на-віч. І, якщо ви помітили, раніше у нього було більше військ", - заявив він.

Як повідомляв "Апостроф", для проведення зустрічі Байдена і Путіна є сім потенційних місць. Деякі європейські уряди вже запропонували свої кращі міста в якості можливих майданчиків. В їх число входять три країни, які звикли приймати такі зустрічі: Швейцарія, Фінляндія та Австрія.


Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...