Мріяв про гучне весілля після перемоги: На Донбасі загинув 27-річний захисник України з Прикарпаття

27 жовтня у селі Яковлівка Донецької області загинув 27-річний військовий Василь Погорілий з села Яківка Івано-Франківської області. Як розповіла "Галці" сестра полеглого бійця Христина, на початку війни Василь добровольцем пішов захищати Україну. Воював у складі 10 гірсько-штурмової бригади у найгарячіших напрямках, передають Патріоти України.

На початку літа боєць отримав контузію. Він розповів рідним, що над його головою розірвалися три снаряди: "Повністю присипало землею, а я ще 7 км в амуніції і зі зброєю пробіг".

Опісля операція на ногу та медкомісії Василь повернувся на фронт. За словами сестри полеглого воїна, Василь мріяв після перемоги одружитися та зіграти гучне весілля. Але його життя обірвалося на Донеччині. Вдома на нього чекали батьки, дві сестри та наречена.

"Після перемоги вони планували одружитися. Казав: "Зараз веселитися не можна, а я хочу, щоб в мене весілля було веселе, щоб було багато музики. Цього не сталося, лише біль, пам’ять і вдячність. За наші спокійні ночі і ранки хтось віддає своє життя, тому мусимо пам’ятати про кожного свого Героя. Маємо бути вдячними, молитися і обов’язково допомагати тим, хто воює", – поділилася сестра. Тіло захисника привезли у рідне село Яківку, де його поховають.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...