"Мріє змінити Путіна": Пономарьов назвав найбільш ймовірного наступника президента РФ

Колишній депутат Держдуми РФ, бізнесмен Ілля Пономарьов назвав першого заступника керівника Адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка дуже впливовим політиком в Росії, який мріє змінити Володимира Путіна на посту президента, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Дмитру Гордону він розповів, що в політику Кирієнко прийшов "через Юрія Ковальчука" – російського бізнесмена, основного акціонера банку "Росія". Його називають одним з найближчих соратників Путіна, який володіє сильним впливом.

"Він трудоголік, дійсно дуже чіткий менеджер. І якщо розглядати сферичного Путіна у вакуумі, а не в реальній обстановці, то, звичайно, Кирієнко виглядає зараз як найбільш ймовірний наступник", – сказав бізнесмен.

Пономарьов вважає, що Кирієнко відповідає всім умовам: по-перше, належить до "клану Ковальчуків"; по-друге, має солідний бізнес і політичний досвід.

"Він перевірений часом, абсолютно чітко лояльний владі, багато разів це довів. Тому всі умови у нього є. Але просто Путін нікуди не може піти. Путін же не може піти переможеним. Путіну треба історію з Україною доштовхати до якогось логічного кінця. "Або він нас веде в ЗАГС, або ми його – до прокурора в Гаагу". Тут ніякого іншого шляху в принципі немає", - вважає Пономарьов.

Також він переконаний: Путін не може просто взяти і передати повноваження Кирієнка. "Піти на півдорозі і сказати, що "тепер цю наречену танцює Кирієнко", – це абсолютно неможливо для Путіна", – вважає колишній депутат Держдуми РФ.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....