"Мрійники" Іванішвілі збирають підзаробити з натівської кишені: Проросійський прем’єр Грузії Кобахідзе, збирається до Берліну на конференцію з відновлення України

Чого б організаторам тоді не запросити ще й Лукашенко? Режим в Тбілісі наразі мало чим вже відрізняється від того, що в Мінську.

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що поїде на конференцію з відновлення України URC2024, яка відбудеться в Берліні 11-12 червня, повідомляє Грузія Online.

Як зазначається, основна мета заходу - мобілізація міжнародної підтримки для відновлення, реконструкції, реформ і модернізації України.

"URC2024 буде сфокусована на чотирьох тематичних напрямках: мобілізація приватного сектору для відновлення та економічного зростання; соціальне відновлення та людський капітал для майбутнього України; відновлення муніципалітетів та регіонів; вступ до ЄС та пов'язані з цим реформи", - йдеться у заяві уряду.

Крім того, у межах цієї конференції будуть обговорюватися макроекономічна стабільність, стійкість і безпека, інфраструктура, житло, енергетика, захист довкілля, охорона здоров'я, освіта.

"Глава уряду вирушив до Берліна разом із делегацією, у складі якої міністр закордонних справ Ілля Дарчіашвілі та глава адміністрації уряду Леван Жоржоліані", - додала пресслужба грузинського уряду.

Заяви Кобахідзе про Україну

Нагадаємо, прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе вважає, що нібито протести на Майдані "обвалили" Україну сьогодні.

Міністерство закордонних справ України засудило чергову недружню заяву прем'єр-міністра Грузії.

Також раніше Кобахідзе заявив, що закон про "іноагентів" нібито захистить Тбілісі від "українізації".

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...