"Мрію посадити у в’язницю": Скандальний Герус спробував виправдатися за бійку із "скотинякою" Ляшком

Голова парламентського комітету з питань енергетики і житлово-комунальних послуг Андрій Герус заявив, що напад на нього "двічі судимого безробітного громадянина" пов’язаний з демонополізацією енергетичного ринку. Про це Герус написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«На графіку ілюстрація, через що виникла неадекватна агресивна поведінка двічі судимого громадянина (Олега Ляшка – ред.). Ціна електроенергії в листопаді на 20% нижча, ніж у липні-серпні. Ринок демонополізується, олігархічна рента, яку платить вся країна, зменшується», – написав «слуга народу». За його словами, імпорт електроенергії з РФ становить 0,13%-0,54% (вночі і вдень відповідно) від загального споживання.

Він додав, що імпорт електроенергії з РФ в такому форматі дозволений законом, за який голосував, в тому числі, екснардеп Ляшко.

«Сукупна економія складе понад 2 млрд грн на місяць. Заради цього можна пожертвувати сорочкою…Демонополізував енергетику і посадив у в’язницю «скотиняку». Мрію залишити такий слід в історії», – написав Герус.

Нардеп також пригадав попередникам постачання вугілля за формулою «Роттердам +». За словами Геруса тепер тюремний термін загрожує не тільки Ляшку, але і його охоронця.

«Окремий привіт охоронцеві двічі судимого громадянина Степанюку Євгену Миколайовичу – він також цілеспрямовано йде до своєї судимості. Якщо ти охоронець, то охороняй. Але не виступай стороною конфлікту, збільшуючи чисельну перевагу свого неадекватного начальника», – написав Герус.

Нагадаємо, Ляшко напав на Геруса, звинувачуючи його в купівлі електроенергії у РФ. Через інцидент Ляшко отримав підозру в ГПУ. У свою чергу Ляшко написав на Геруса заяву, звинувачуючи його у «держзраді».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...