Мураєв як затичка замість "підбитого льотчика" Кернеса: У міськраді Харкова почалася тиха паніка

Помітно виросли шанси стати мером у одвічного ворога Кернеса - депутата і бізнесмена Олександра Фельдмана.​

Олександр Фельдман. Фото: Вечерний Харьков.

У міськраді Харкова почалася тиха паніка, інспірована хворобою самого популярного місцевого політика, мера Геннадія Кернеса, інформують Патріоти України.

Довгий час його соратники приховували коронавірус у градоначальника, а в лікарні не підтверджували, що мер лікується у них. Але 14 вересня в міськраді все-таки підтвердили діагноз мера, а сам Кернес висловив упевненість, що скоро піде на поправку.

Втім, поки про такий розвиток подій говорити рано. Увечері 16 вересня міського голову відправили до Німеччини на літаку, на борту якого раніше доставили на лікування в Німеччину російського опозиціонера Олексія Навального, з ранку 17 вересня він уже лікується в клініці "Шаріте".
Тим часом, намагаючись якось приборкати паніку в таборі прихильників мера, директор департаменту зі зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко заявив, що Кернес буде брати участь у виборах мера міста. Але час підтискає - партійна конференція "Блоку Кернеса - Успішний Харків" запланована на 22 вересня, і до цього часу мер навряд чи повернеться з Берліна. Тому оточення Кернеса почало готувати запасний варіант: від "Блоку Кернеса - Успішний Харків" в мери може балотуватися провідник проросійської партії "Наші" Євген Мураєв, як повідомили журналістам інформовані джерела.

Природно, що висування Мураєва може повністю поміняти виборчі розклади в Харкові - досить сказати, що в такому випадку сильно підвищаться шанси стати мером у одвічного ворога Кернеса - депутата і бізнесмена Олександра Фельдмана.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...