"Мусульмане, которые воровали православных": Кива образив кримських татар, а разом з ними владу і всю Україну

Нардеп від "ОПЗЖ" також побажав "розвалу і самознищення" України.

Депутат Верховної Ради України, член проросійської партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа відзначився новою скандальною заявою на адресу своєї ж країни і свого народу. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Telegram, інформують Патріоти України.

Політик, відомий своєю підтримкою Путіна, не скупився на образливі вирази на адресу не тільки влади, а й народу України, в тому числі, представників кримсько-татарського народу. Він обурений тим, що кримських татар, а не росіян, визнали корінним народом України.

"Мусульмане, воровавшие православных украинцев и угоняющие их в рабство, наш коренной народ? А миллионы православных русских, проживающих на территории Украины, тогда кто? Тупик!" - написав одіозний нардеп.

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....