"Ми - за дипломатичне вирішення конфлікту": В Ірані цинічно заперечують постачання зброї РФ у війні проти України

В Ірані вкотре заперечили, що постачають зброю до Росії. Тут заявили, що ніколи не передавали своє озброєння РФ. Про це під час пресконференції повідомив офіційний представник МЗС ісламської республіки Насер Канан Чафі, передають Патріоти України.

"Співпраця Ірану з Росією заснована на спільних інтересах двох країн і не спрямована проти будь-якої третьої країни. Позиції Ірану неодноразово озвучувалися. Ми не є стороною конфлікту в Україні і вважаємо, що дипломатичне вирішення - це шлях до його припинення, і ми неодноразово наголошували на тому, що не відправляли зброю жодній із сторін", - сказав дипломат.

Він назвав інформацію про нібито відкриття в РФ заводу з будівництва іранських БпЛА та закупівлю Москвою ракет у Тегерана "політично вмотивованою і зробленою сторонами, які постійно надають зброю одній із сторін конфлікту, що сприяє його продовженню".

Рахунок пішов на дні: Прем'єр-міністр Данії уточнила терміни передачі Україні своїх F-16

вівторок, 14 травень 2024, 0:20

Скандинавське королівство збирається передати ЗСУ 19 цих бойових літаків, найновітнішої версії модернізації. Повітряні сили України матимуть у своєму розпорядженні винищувачі F-16 з Данії протягом місяця. Про це з посиланням на заяву премʼєр-міністр кр...

Вже найближчими днями: У Байдена анонсували новий пакет військової допомоги Україні

понеділок, 13 травень 2024, 22:55

Сполучені Штати Америки найближчими днями оголосять про передачу Україні нового пакета військової допомоги. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційну заяву радника президента США з національної безпеки Джейка Саллівана. За словами ч...