"Ми бачимо глухий конфлікт": У бункері Путіна вже стався військовий мініпереворот, - Піонтковський

Політолог із Вашингтону Андрій Піонтковський наголосив, що далекобійні ракети й літаки потрібні Україні, щоб припинити варварські атаки на українські міста з боку РФ. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Коли ракети й літаки опиняться в Україні, то Україні вони потрібні не для того, щоб громити Москву, а для того, щоб припинити варварські атаки на українські міста. Україна просто заявить, якщо не припиниться знищення української структури, то після першого ж нового удару, використовуючи вашу ж термінологію, ми завдамо удару по об'єктах подвійного призначення: енергетичної, логістичної інфраструктури Москви", - зазначив Піонтковський.

За словами політолога, перспектива отримання Україною далекобійних ракет викликала паніку в російській верхівці. "Ми ж бачимо глухий конфлікт і взаємне невдоволення у РФ, що доходить до ненависті. На мій погляд, те, що сталося в ніч у бункері – це мінівійськовий переворот. Коли генерал Шойгу і Герасімов змучившись від піврічної кампанії цькування їх Пригожиним і Кадировим, вимагали в Путіна зняти Суровікіна, ставленика Пригожина, і повернути Герасимова до керування в армії. Потрібно розбиратися в цих деталях і взаємовідносинах для розуміння перспектив війни", - додав Піонтковський.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...