"Ми бачимо нарощування військ РФ на кордоні, але ситуація не безвихідна..." - Хомчак (відео)

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак прокоментував загострення на Донбасі та передислокацію військ Росії до українського кордону, повідомляють Патріоти України з посиланням на 1+1.

За словами Хомчака, на Донбасі дійсно спостерігається збільшення обстрілів з боку противника, але українські військові "адекватно реагують" уздовж всієї лінії фронту.

"За межами України ми бачимо нарощування військ РФ, які вони переміщують з різних куточків Росії під виглядом навчань. Але сьогодні ця кількість військ не дає підстав говорити, що стискається кільце і ситуація безвихідна. Ситуація контрольована, ЗСУ готові до реагування як на загострення на Донбасі, так і вздовж кордону. На всі провокації, на всі дії противника у нас заплановані заходи миттєвого реагування", - сказав головком ЗСУ.

Також українська розвідка перевіряє інформацію про те, що Росія перекидає в Чорне море десантні й артилерійські катери Каспійської флотилії.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...