"Ми бачимо постійні невдачі Росії": Британський адмірал Радакін оцінив, який вплив на війну з РФ матиме звільнення Херсону

Голова комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Тоні Радакін закликав після звільнення Херсону не поспішати із висновками про перелом у війні. Про це він заявив у інтерв'ю BBC, передають Патріоти України.

За його словами, звільнення Херсону стало ще одним свідченням рішучості українців звільнити свою країну від окупації.

"Ми бачимо постійні невдачі Росії, і ми бачимо постійні успіхи України – рішучість повернути свою країну. Наше завдання — підтримувати Україну, підтримувати її політично, дипломатично, військово", - сказав Радакін.

Він висловив переконання, що Росія програє війну Україні, але застеріг не поспішати називати звільнення Херсону переломним.

"Це заплутаний, затяжний конфлікт, і є ймовірність, що він і надалі буде безладним та затяжним. Херсон – це значний здобуток, але протягом цієї війни ще будуть припливи та відпливи", – зазначив Радакін.

На запитання, чи варто Україні після звільнення Херсону сідати за стіл переговорів, він відповів, що це рішення повинен ухвалювати президент України Володимир Зеленський.

"Ми маємо зберігати повагу — і визнати, що саме президент Зеленський визначатиме для своєї нації, коли настане правильна точка для переговорів", - наголосив Радакін.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...