"Ми бачимо просто геометричну прогресію": Гайдай розповів, скільки живуть "мобіки"

Російські мобілізовані іноді встигають повоювати лише добу. Як говорить голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, коли в Росії дізнаються про реальні втрати на війні, станеться соціальний вибух, передають Патріоти України.

"Іноді від початку перекидання і безпосередньо на передову тривалість життя — доба. Щойно почалася ця історія з так званою частковою мобілізацією, я одразу казав, що єдине, що це змінить на фронті, це статистика — збільшення кількості загиблих російських солдатів. І ми бачимо просто геометричну прогресію, порівняно з минулими чотирма місяцями", - говорить Гайдай.

Свої слова він пояснює тим, що за два-три тижні не можна навчити військовій справі цивільну людину, зокрема, керувати танком, РСЗО, мінометом, артилерією.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...