"Ми бачимо вас, ми молимося за вас": Мілла Йовович емоційно висловилася про війну в Україні (відео)

Американська акторка родом із Києва Мілла Йовович підтримала український народ у боротьбі за свободу. У рамках проекту "Найвідоміші українці світу" голлівудська зірка висловилася про війну Росії проти України та висловила слова любові українцям, які переживають найжахливіший період в історії, передають Патріоти України.

Зірка саги "5 елемент" зазначила, що мільйони українських жінок та дітей змушені залишати свої домівки та бігти до інших країн. Проте українські бійці відважно захищають рідну землю від ворога та з кожним днем наближають перемогу України.

"Я хочу передати послання любові і підтримки всім українцям у цей найжахливіший період їхньої історії, коли націю просто розривають на шматки, коли мільйони людей змушені тікати в інші країни і ставати біженцями, коли воїни відважно б'ються проти усього цього. Я хочу вам сказати: ми бачимо вас, ми молимося за вас і ми любимо вас. І ми вдячні вам за те, що ви боретеся за свою свободу", - сказала Мілла.

Йовович із перших днів повномасштабної війни підтримує Україну та стежить за розвитком подій. У травні акторка разом із донькою висловила підтримку рідній країні модним способом. На благодійному балі Канського кінофестивалю Мілла з'явилася у вбранні українського бренду Lever Couture ніжно-блакитного відтінку, а 14-річна Єва Габо – у жовтому міні, прикрашеному стразами (для перегляду фото гортайте праворуч).

А нещодавно мама трьох дітей не змогла стримати емоцій, побачивши випускницю з Харкова , яка показала, як виглядає її "випускний". Дівчина сфотографувалася в красивій червоній сукні на тлі розбомбленої російськими окупантами школи. "Чортове пекло", - написала Міла в "сторіз", додавши хештег "путінська війна".


Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...