"Ми будемо обороняти кожен дюйм НАТО": Пентагон - про проліт російської ракети в Польщу

Заступник представника Пентагону Сабріна Сінгх прокоментувала інформацію про російську ракету, яка увійшла в повітряний простір Польщі. Вона наголосила, що США готові обороняти всі країни-союзниці НАТО, передають Патріоти України.

«Якщо союзник НАТО зазнає нападу — ми, звісно, не хотіли б цього бачити — але ми будемо захищати кожен дюйм території альянсу», — сказала вона під час брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів.

Також представник Пентагону підкреслила, що пріоритетом для США залишається озброєння України для захисту від агресії РФ.

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...