"Ми будемо відстоювати кожного громадянина України, якому заборонили ходити в парк і в ліс, але дозволили - в ломбард": Мер Черкас дорікнув Зеленському (відео)

Владі Черкас немає чого приховувати, закон в Україні повинен бути один для всіх. Перед ним всі мають бути рівні. Таку заяву зробив сьогодні мер Черкас Анатолій Бондаренко біля будівлі обласного управління Нацполіції, куди він прибув за викликом на допит, проте виявилося, що слідчі дії з міським головою у рамках відкритого кримінального провадження перенесено на невизначений термін у зв'язку з карантинними обмеженнями, передають Патріоти України.

"А що ми бачимо, що відбувається в країні? А в нас є "Велюр", на який закон не розповсюджується – він як працював, так і працює, великі гіпермаркети... А закриті тільки малі підприємці, які мусять сьогодні виживати і думати, як прогодувати родини", – сказав мер.

"Ми будемо відстоювати кожного громадянина України, якому заборонили ходити в парк і в ліс, але дозволили ходити в ломбард. Ми будемо відстоювати дрібний і середній бізнес. Ми будемо відстоювати Конституцію України і закони України, тому що вони розповсюджуються без виключення на всіх громадян України, незалежно від того, чи ти президент, чи ти народний депутат від провладної фракції, чи ти простий громадянин", – заявив мер Черкас. Нагадаємо, з 1 травня влада Черкас пом'якшила карантин для частини підприємців міста. Хоча уряд запланував такі послаблення після 11 травня.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...