"Ми домовилися з Зеленським": Екс-прем'єр Гончарук розповів, як Аваков з’явився в уряді

На думку Олексія Гончарука, президент і досі вважає Арсена Авакова ефективним главою МВС.
Олексій Гончарук. Фото: Фокус.

Екс-прем'єр-міністр Олексій Гончарук в інтерв'ю прокоментував можливу відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та розказав, як він з’явився в Кабінеті міністрів, передають Патріоти України.

«Безпековий блок був зоною відповідальності президента. Ми з ним домовилися, що я дослухаюся тут до його поради. Так Арсен Борисович з’явився в уряду. У нас з ним проблем під час роботи не виникало ніколи, в нас завжди була конструктивна робоча співпраця, хоча, звичайно, по цілій низці питань в нас можливі були якісь різні позиції», — зазначив Гончарук.
За його словами, є дуже багато людей які вважають, що Аваков має піти у відставку. На думку екс-прем'єра, рішення має ухвалити президент України Володимир Зеленський. «Тому що я переконаний, що зараз монобільшість орієнтується, перш за все, на його позицію. Президент досі вважає, що Арсен Борисович ефективний міністр, він чітко сказав про те, що є справа Шеремета, яка буде для нього маркером. Я думаю, що десь в цій площині і будуть розвиватися події навколо особистості Арсена Борисовича», — додав Гончарук.
Джерело: Радіо НВ

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...