"Ми готові": Президент Зеленський прокоментував нарощування військ РФ на окупованих територіях та кордонах України

Президент Володимир Зеленський прокоментував загострення на Донбасі і нарощування Росією військ на кордоні з Україною, зазначають Патріоти України.

У Facebook глави держави повідомляється, що санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, тверда позиція України з приводу незалежності і підтримка західних партнерів, «безумовно, дратують ворога».

«Гра м’язами у форматі військових навчань і можливі провокації вздовж кордону – це традиційна справа Росії. Таким чином вона намагається створювати атмосферу загрози та водночас – тиску під час переговорів щодо припинення вогню та щодо миру як нашої цінності», - заявив Зеленський.

Президент наголосив, що Україна готова до будь-яких провокацій і що вона буде домовлятися про перемир'я«як найшвидший тактичний крок».

«Процес переговорів щодо миру нелегкий. Але ніхто й не сподівався, що буде легко... Наша стратегія - обов'язково мир і повернення наших людей і територій».

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"