"Ми готові протистояти небезпеці": РФ почала відкрито погрожувати вторгненням Швеції та Фінляндії

В Росії почали погрожувати Швеції та Фінляндії військовим вторгненням, якщо уряди цих країн зважаться на вступ до НАТО. Про це заявив заступник голови РФ при ООН Михайло Полянський, цитує пропагандистське РІА "Новости", передають Патріоти України.

"Вступ Швеції і Фінляндії в НАТО не буде ударом по безпеці РФ, Росія готова протистояти загрозі Альянсу", - спершу сказав Полянський.

Далі він додав, що як тільки Фінляндія і Швеція стануть членами НАТО і підрозділи Альянсу будуть там, ці території стануть можливою ціллю для військових РФ.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...