"Ми говорили...": Зеленський заявив, що другий Саміт миру можна було б провести в Індії

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді може організувати другий Саміт миру у своїй країні, однак для цього потрібно підготуватися, вважає президент України Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

"Ми говорили з прем'єр-міністром Моді. У нас є майданчик, Саміт миру. Я вважаю, що ми могли б провести другий Саміт миру в будь-якій поважній столиці. Безумовно, це може бути в Індії, і прем'єр-міністр може це зробити, може організувати відповідний саміт, але для цього потрібно нам підготуватися", - сказав Зеленський в інтерв'ю для The Times of India, оприлюдненому в понеділок.

Водночас президент додав, що Україна готова почути пропозиції тих чи інших країн, зокрема Індії, Європейського Союзу, Африканського континенту, Бразилії та Китаю, але "тільки на основі нашого формату, тому що війна у нас".

ЗСУ на Донеччині знищили нову радіолокаційну станцію окупантів "Гармонь-М" (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 13:50

На Краматорському напрямку українські захисники завдали удару по російських позиціях і знищили сучасну радіолокаційну станцію "Гармонь-М". Про це повідомила прес-служба ОСУВ "Хортиця", передають Патріоти України. Радіолокаційна станція "Гармонь-М" з бе...

Був позбавлений статусу в рамках кримінальної справи: Депутат Полтавської облради через суд поновив інвалідність

понеділок, 28 жовтень 2024, 13:15

Депутат Полтавської обласної ради Андрій Удовиченко від фракції “Рідне місто” через суд поновив статус людини з інвалідністю, якого був позбавлений в рамках кримінальної справи. Про це пише видання “Полтавщина”, посилаючись на рішення Другого апеляційн...