"Ми як дали з кулемета по своїх": Окупант розповів про втрати армії РФ і похвалився "френдліфаєром" (перехоплення)

Російські окупанти вживають наркотики та стріляють по своїх. При цьому вони вважають це веселим заняттям. Разом із тим російські військові скаржаться на великі втрати армії РФ, передають Патріоти України.

Військова розвідка України перехопила телефонну розмову двох окупантів, в якій один із них похвалився "френдліфаєром". Відповідний аудіозапис оприлюднили в ГУР .

За словами окупантів, у них багато вбитих та поранених. Через це живої сили не вистарчає, і для ведення військових дій, за словами російських командирів, потрібно набрати ще 600 тисяч осіб. "Народу, бачиш, не вистарчає, підбивають, *бать, 300-х до*уя", – скаржиться один із них.

На що його співрозмовник відповідає, що чув, нібито потрібно набрати ще 600 тисяч. За його словами, таку величезну кількість мобілізованих уже нема з кого набирати.

"600 тисяч – це взагалі до*уя. Тут три тисячі в Бурятії підчистили, всіх зачистили, по районах, *улі, по селах *бать, всюди..." – розповів загарбник. Разом із тим окупанти відкрито говорять у телефонній розмові, що вживають наркотики та можуть стріляти по своїх же.

"Ну, як ми, як курнули тут трохи, нах*й, з бази вдвох, нах*й. У нас там "беха" загорілося, БК вибухав, х*лі. Ми обидва ніх*я, як дали з кулемета по своїх же, там же відх**чили, нах*й і пох*й", – розповідає окупант, і вони зі співрозмовником зареготали.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...