"Ми його врятували": Окупанти показали єнота, вкраденого під час втечі з Херсона (відео )

Російський окупант при відступі з Херсона вкрав з місцевого зоопарку єнота / скрін відео

Російські військові показали єнота, якого вкрали під час виходу з Херсона, коли їм на п'яти наступали ЗСУ, передають Патріоти України.

У російському телеграм-каналі Mash опублікували відео з єнотом. Окупанти стверджують, що звірятко тепер живе серед російських десантників і повернеться на "малу батьківщину" тільки в їх лавах.

"Перед вами - єнот з Херсонського зоопарку, який встиг стати символом останніх тижнів "СВО". Одні кажуть, що його ганебно вкрали, інші — пропонують обміняти на одеський пам'ятник Катерині II", - йдеться у підписі до відео.

Як стверджують російські військові, вони "самотнього і кинутого хвостатого насправді не крали". "Наші солдати побачили його при відступі на правий берег Дніпра і вирішили зберегти йому життя — забрали з собою. І ось він в розташуванні ВДВ, ходить ночами в розвідку, і спить в підсумці для скидання магазинів. Харчується свіжою рибою від місцевих рибалок, залишаючи її голови в спальниках хлопців, а ще - горішками, куркою і виноградом", - кажуть окупанти.

У телеграмі рашисти йому навіть вибирали ім'я і позивний. Користувачі каналу "Єнот з Херсона" назвали звіра "Єнотом" і дали кличку "Херсон". Кажуть, що віддавати "Херсона" нікому не збираються. "Єнота ми нікому не віддамо. Єнот залишиться з нами", - говорить на відео один з російських військових.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...