"Ми йшли на Польщу, а українці на нас напали": Росіянин із Пітера шокував своєю "версією" війни (фото)

Росіянин у чат-рулетці похвалився "знаннями" про війну в Україні. Він заявив, що рашисти ні на кого не нападали, а самі стали жертвою нападу, передають Патріоти України.

Як повідомляє OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, під час спілкування з молодим українським блогером росіянин заявив, що це окупанти просто йшли "на Польщу", а українці на них "напали". "В Україні ти повинен продавлювати тему, що ми не на них напали, а ми йшли взагалі на Польщу. По суті, напали на нас вони - х*хли. На нашу армію. Поки ми повз них йшли, вони на нас напали", - заявив неадекватний росіянин.

Блогер спочатку отетерів від "версії" росіянина, а згодом заявив, що все це брехня - Україна ні на кого не нападала. Втім, росіянин щиро здивувався, чому його маячні не повірили.

Росіянин: "Російська армія рухалася у бік Польщі через Україну."

Блогер: "А в Польщі вони що забули?"

Росіянин: "Помста."

Блогер: "За що?"

Росіянин: "Давнє зле прокляття."

Загарбник заявив, що блогер під час спілкування з українцями повинен переконувати їх, що війна розпочалася за таким сценарієм. "Російська армія йшла на Польщу, а х*хли напали на нас, поки ми йшли. Ти це повинен проштовхувати у маси українців. Це так і є", - ще раз заявив окупант, додавши, що каже це цілком серйозно.

Експерт ідентифікував росіянина. Ним виявився Сергій Шульман з культурної столиці РФ. Його пасія Аня Землянова родом з Тольятті, яка проживає в Пітері.


У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...