"Ми - люди Зеленського": Новообраний президент попередив про шахраїв, які діють від його імені (відео)

Володимир Зеленський закликав звертатися в поліцію у разі, якщо від його імені аферисти пропонують "вирішити" якісь питання.

Зеленський попередив про появу аферистів. Фото: скріншот з відео.

Переможець на виборах президента України Володимир Зеленський у відеозверненні на сторінці у Facebook розповів, що у країні з'явилися аферисти, які від його імені намагаються вирішувати з представниками місцевої влади та бізнесу різні питання, передають Патріоти України.

"Я зараз вам хочу розповісти про таку нову "секту" під назвою "Ми – люди Зеленського, ми від нього прийшли до вас". Зараз ходять такі аферисти до мерів, облрада, суддів прокурорів, представникам бізнесу, малого, середнього чи великого, кажуть, що "ми тут тепер вирішуємо, все тепер буде, як ми скажемо, нам мандат дав Зеленський". Таких аферистів дуже багато. Я нікого ні на що не уповноважував і в майбутньому не збираюся", – підкреслив Зеленський.

Він закликав у такому разі звертатися до правоохоронних органів. "Тому якщо до вас звернуться такі люди, будь ласка, покажіть їм це відео, а краще зніміть їх на камеру, а ще краще – зверніться до правоохоронних органів. Ми можемо перемогти цю гидоту тільки разом", – додав Зеленський.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...