"Ми ловитимемо вас у кожному куточку планети": Зозуля розповів, що робитимуть із росіянами після трагедії у Дніпрі

Український нападник іспанського клубу "Райо Махадаонда" Роман Зозуля порадив "рашистським виплодкам" запам'ятати просту істину, що їх ніколи ніхто не пробачить: ні українці, ні їх діти, ні їх онуки, передають Патріоти України.

Роман Зозуля після російського ракетного удару по Дніпру написав емоційний пост в Instagram, який зараз недоступний – залишився лише скрін. Спортсмен зізнався, що переживає з постраждалими весь біль цієї трагедії, а його ненависть до москалів просто не має меж.

"Ми ловитимемо вас у кожному куточку планети навіть через десятки років і в кращому випадку плюватимемо вам в обличчя, зневажатимемо і заганятимемо у стійло, в якому вам і місце. Мої діти знають, що будь-яка рашистська личинка одним своїм існуванням несе загрозу людству. І це тавро ганьби вже ніколи не змити", – написав Роман.

У футболіста немає сумнівів, що все населення РФ має розуміти неминучість відплати. "Всі 140 млн цих дегенератів повинні існувати в страху, з усвідомленням того, що бумеранг не сьогодні – завтра прилетить і зруйнує їх і без того нікчемне життя. Не існує хороших росіян - всі до одного однакові, і всі до одного відповідатимуть за розв'язану проти українців війну, і за жорстокі вбивства невинних людей. Горіти вам, вилупки, і не тліти!" – написав Зозуля.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...