"Ми на шляху до перемоги": Байден виступив з гучною заявою після оголошення перших результатів виборів у США

У середу, 4 листопада, кандидат в президенти США Джо Байден виступив з гучною заявою після оголошення перших підсумків виборів. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

"Ми на шляху до перемоги, але ще треба почекати. Результати можуть бути невідомі до ранку середи або навіть пізніше. Не мені і не Трампу оголошувати, хто виграв вибори", - сказав Байден. Він додав, що його команда задоволена результатом, але попереду остаточний підрахунок голосів.

"Ми знали, що це триватиме довго, але хто знає, скільки часу піде тепер для отримання результатів. У нас результати хороші, ми ними задоволені... Нам допомогла безпрецедентна явка виборців, які голосували поштою. Тепер нам належить важка робота з підрахунку всіх цих голосів. І ми повинні забезпечити підрахунок кожного голосу, врахувати кожен бюлетень", - підкреслив Байден.

У свою чергу, Дональд Трамп написав на своїй сторінці в Twitter, що демократи намагаються вкрасти перемогу. За попередніми даними, поки Байден лідирує з перевагою в кілька відсотків: 223 голоси вибірників проти 212 у Трампа.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...