"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви AFP опублікувало в YouTube, передають Патріоти України.

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу про стан його здоров'я. Я не лікар, але передаю все, що вони говорять. Ця операція була дуже важлива, щоб підтвердити прогнози, які робили раніше, і тепер з'ясували, що все ок", – сказав Калиняк.

Директорка лікарні Рузвельта в Банська-Бистриці, де перебуває Фіцо, Міріам Лапунікова проінформувала 17 травня, що прем'єр переніс повторну операцію з видалення некротичних тканин.

Глава МВС зазначив, що необхідні один-два дні, щоб подолати критичний рубіж, зазначив він і точно прогнозувати стан Фіцо можна буде завтра чи понеділок.

Reuters пише, що на брифінгу Калиняк також проінформував, що перевезення глави словацького уряду з лікарні в Банська-Бистриці до Братислави поки неможливе.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...