"Ми налякані, деякі з нас по три ночі не сплять": Жителі Брянської області поскаржились Путіну (відео)

Жителі Брянської області організувалися в сільську протестну групу для того, щоб записати чергове відеозвернення-скаргу лідеру РФ Володимиру Путіну. Вони заявили, що відчувають себе "покинутими" і погано сплять через страх. Відповідний ролик опублікував український журналіст Андрій Цаплієнко в Telegram, передають Патріоти України.

"Ми налякані, деякі з нас по три ночі не сплять. Ось сьогодні стріляють, завтра стріляють, ми ж не знаємо, хто це стріляє, що це стріляє", - каже росіянка, махаючи руками.

Інша жінка підтримує її маніфест: "Куди нам подітися", - запитує вона у Путіна під крики "очільниці" мітингу.

Збіговисько бабусь та мешканців вимагає від місцевої влади чергової порції "заспокоєння". Судячи з усього, без пропаганди РФ, жителів Брянської області "накриває" паніка. "Нас же повинні були заспокоїти хоча б, щоб от не було паніки, це ж повинно було бути", - вторять вони.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...