Ми навіть не підозрювали, що в нас їх так багато: Пропагандистка Кремля видала фейк про тисячу знищених "Байрактарів" (відео)

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва знову осоромилася маячнею, коли відкривала рот із серйозним виразом обличчя. Цього разу вона сказала, що росіяни збили вже тисячу безпілотників Bayraktar. Можливо, вона лише трішки перестаралася з прославлянням окупантів. Проте в мережі вже припускають, що вона наш агент і спеціально залякує росіян потужністю оснащення ЗСУ, зазначають Патріоти України.

Детальніше про сором Скабєєвої

Проте теж є й шанс, що інформаційний зливний бачок Кремля не помилився сам помилився, а лише переказав маячню. Адже Скабєєва нібито на когось посилалася говорячи це. "Працюємо. Кожен день на полі бою. Вже тисячу знищено "Байрактарів". Будемо вважати це нашою м'якою силою", – сказала пропагандистка.

Скільки "Байрактарів" є в України

Міністр оборони Олексій Резніков 28 червня анонсував отримання десятків Bayraktar. Також він повідомив, що Міноборони від лютого поставило на озброєння ЗСУ до півсотні таких безпілотних апаратів. До речі, від 2014 року до березня 2022 року було випущено їх загалом орієнтовно 300 одиниць. Скабєєва розповіла про 1 000 "Байрактарів".

Така ж історія з літаками

Проте не варто засуджувати Скабєєву за те, що вона недолуго бреше. Адже це лише державна інформаційна політика Росії. Прикладом цього є брифінги терористичної організації, яку росіяни називають своїм міністерством оборони.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...