"Ми не били в лоб ці укріплення, ми їх обходили": Український військовий розповів, як ЗСУ вдалося прорватися на Курщині

Збройні сили України під час Курської операції показали світу, що підготовлений військовослужбовець з наявними силами, без переваги в авіації та ракетах може робити дива. Таку думку в інтерв’ю ТСН висловив командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Павло Розлач, передають Патріоти України.

“Ми пройшли достатньо укріплену лінію оборони в інженерному плані — у них прямо ВОПи, РОПи, це були підземні міста зі всіма комунікаціями. Дуже щільне мінування, протитанкові рви, колючки. І показали, що навчені військовослужбовці можуть це вміло долати”, — розповів військовий.

За його словами, російським військовим не вдалося стримати наступ, бо ЗСУ робили маневри. “Ми не били в лоб на ці укріплення, ми їх обходили. І коли вони вже бувало два дні трималися, у них вже не було вибору — або загинути, або здатися”, — каже Розлач.

Путін готує атаки по українських ядерних об’єктах, - глава МЗС України

середа, 16 жовтень 2024, 21:40

Російський диктатор Володимир Путін готує удари по об’єктах ядерної енергетики України. Запобігти цьому може надання дозволу на застосування далекобійної зброї по РФ. Про це йдеться у заяві нового голови Міністерства закордонних справ України Андрія Си...

В Офісі президента натякнули, про що йдеться у таємних додатках до плану перемоги

середа, 16 жовтень 2024, 20:52

Таємні додатки до плану перемоги України у війні містять інформацію про удари по військових об'єктах на території Росії. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України. За його словами, йдеться, зокрема, про ...