"Ми не дозволимо використовувати щедрі подарунки росіян на шкоду Росії": Путін - про анексований Крим

Президент Росії Володимир Путін заявив, що не дозволить використовувати територіальні "щедрі подарунки" для нанесення шкоди Російській Федерації. Зокрема, в контексті питання України і Криму. Про це він заявив на виступі в Лужниках з нагоди сьомої річниці захоплення півострова, передають Патріоти України.

За його словами, в розвалі СРСР винні більшовики, які, до того ж, позбавили Росію геополітичних переваг. В той же час Москва готова жити в нових умовах. "Більше того, ми розглядаємо наших сусідів не просто як сусідів, близьких по географії. Ми розглядаємо ці народи як братські нам народи, готові підставити їм плече і лікоть... Але ми ніколи не погодимося тільки з одним - щоб хтось дозволив собі використати щедрі подарунки Росії для нанесення збитку самій Російській Федерації. Сподіваюся, це буде почуто", - заявив Путін.

Зазначимо, 18 березня 2014 року на тлі політичної кризи і Революції гідності в Україні Росія нібито "узаконила" анексію українського Криму на підставі результатів псевдореферендума.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...