"Ми не маємо піддаватися": Макрон виправдався, чому хоче продовжувати діалог з Путіним

Лідер Франції Еммануель Макрон наполягає на продовженні діалогу з російським диктатором Володимиром Путіним. За його словами, треба розмовляти з усіма, особливо з тими, "з ким ми не згодні", пише видання Le Figaro, передають Патріоти України.

Під час сьогоднішньої зустрічі з французькими дипломатами Макрон підкреслив, що завжди відкритий до діалогу - Туреччина не може бути єдиною країною, яка продовжує розмовляти з Росією.

"Ми не маємо піддаватися будь-якій помилковій моралі, яка зробить нас безсилими. Робота дипломата - розмовляти з усіма, особливо з людьми, з якими ми не спілкуємося. Тому ми будемо продовжувати це робити (говорити з Путіним - ред.) у погодженні з нашими союзниками", - сказав він. При цьому Макрон вважає, що однією з військових цілей Кремля був розділ Європи.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...