"Ми не можемо нескінченно воювати": Український генерал виступив за прямі переговори з "Л/ДНР"

На думку Дмитра Уманця, "кроком, що підштовхує, був би обмін полоненими за формулою "всіх на всіх".

Дмитро Уманець. Фото: скріншот з відео.

На сьогоднішній день переговори по Донбасу, в тому числі прямі переговори з ватажками "ДНР" і "ЛНР" – єдиний шлях вирішення цього конфлікту, передають Патріоти України думку генерала Уманця.

"Я б домовлявся з ким завгодно, хоч з козлом. Іншого варіанту, ніж сідати за стіл переговорів, немає. Як би не було важко. Треба знаходити точки дотику і рухатися далі. Ми не можемо втрачати території, втрачати людей, ми не можемо нескінченно воювати", – заявив голова Наглядової ради Асоціації виробників озброєння і військової техніки України, генерал-лейтенант запасу Дмитро Уманець.

На думку генерала, "кроком, що підштовхує, був би обмін полоненими за формулою "всіх на всіх", а далі, я думаю, процес пішов би швидше. З чогось треба починати і потім рухатися далі". Уманець вважає, що можна було б почати з переговорів в "нормандському" форматі за участю Росії, потім провести переговори з ватажками донбаських "республік", на яких їх необхідно "гарненько промацати", а потім "йти далі, розмовляти з Путіним".

Джерело: Обозреватель

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...