"Ми не переможемо Україну": На росТБ зробили несподіване зізнання і заговорили про перемовини з Києвом (відео)

У Росії визнали, що перемогти Україну у війні не вийде, адже наша армія з її міжнародною підтримкою перевершує путінські війська. До того ж РФ офіційно так і не оголосила війну та мобілізацію, передають Патріоти України.

Так, російський політик Борис Надєждін видав правду про війну в ефірі російського ТБ. "Люди, які переконали Володимира Путіна, що спецоперація буде короткою, ефективною, по мирному населенню бити не будемо, тільки зайдемо, Росгвардія та кадировці наведуть порядок. Вони, ці люди, підставили всіх нас дуже сильно", – висловився він.

Надєждін запевнив, що такі люди точно були, оскільки російський президент не сам вирішив розпочати "спецоперацію". "Йому приходили і казали, що українці здадуться, розбіжаться, всі попросяться до Росії", – продовжив Надєждін.

"Ми підійшли до межі, за якою треба розуміти просту річ: перемогти Україну тими ресурсами, якими Росія зараз намагається воювати, неможливо абсолютно. Російській армії там протистоїть дуже сильна армія, яку повністю підтримують сильні в економічному і технологічному плані держави", – наголосив він.

Інші учасники дискусії спробували змінити тему. "Треба розпочинати переговори про завершення війни!" – резюмував Надєждін.

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...