"Ми не повинні дозволяти нікому повірити, що поступки Путіну призведуть до чогось іншого, крім катастрофи", - Джонсон

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон пообіцяв, що країна буде "непохитно" підтримувати Україну. Про це пише британське інтернет-видання The Independent з посиланням на його офіційного представника, передають Патріоти України.

Джонсон заявив, що будь-які поступки партнерів Москві призведуть до "катастрофи". "Ми не повинні дозволяти нікому повірити, що поступки Путіну призведуть до чогось іншого, крім катастрофи", - процитував він Джонсона.

Прем'єр вважає, що Росія та її союзники можуть сприйняти їх як нагороду за необґрунтовану агресію проти України. Він переконаний, що це вплине на безпеку та економіку Великобританії. Також Джонсон пообіцяв забезпечити нову політичну, військову та фінансову підтримку з боку міжнародної спільноти Україні.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...