"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton Post, передають Патріоти України.

"Але росіяни швидко одужують, і це факт, про який ви повинні пам’ятати. Вони довели це десятки разів. Ми не повинні недооцінювати цю характеристику", - наголошує Буданов. Головний розвідник обережно ставиться до прогнозів завершення війни. З його слів, вторгнення триватиме - поки в РФ діятиме цей режим.

"За наступного режиму це може змінитись чи ні, але вікно можливостей з'явиться", - заявив він.Також журналіст запитав про "корейське рішення шляхом переговорів". Буданов у відповідь перепитав: "Чи я хочу, щоб Україна стала Північною Кореєю?".

Очільник ГУР наголошує, мовляв, "не заперечуватиме" проти можливого розпаду Російської Федерації на дрібні частини. "У мріях росіян окупувати всю Україну, а в наших мріях провести парад перемоги… у Москві. Іншими словами, будь-який результат є малоймовірним", - сказав Буданов.

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...