"Ми не просимо союзників воювати за нас, ми просимо пришвидшити кінець путінського режиму", - Геращенко

"Уважно прослухала промову президента Байдена у Варшаві. Безумовно, тішить його захоплення героїзмом українського народу. Безумовно, поділяю його емоції щодо підлості і підступності путіна, який розв’язав цю війну. Безумовно, сльози, коли він говорить про зустріч з українськими дітьми, які сумують за батьком і братом у Києві. Дуже хочеться обняти зараз своїх дітей", - пише у своєму блозі Ірина Геращенко, передають Патріоти України, і продовжує:

Але я усвідомлюю, наскільки жахливіше почувають себе мами в Маріуполі і Чернігові, Харкові і Макарові, Ізюмі і Охтирці, чиї діти з ними в підвалах, й чиї родини не встигли евак уюватися…Найболючіші для всіх українців слова президента Байдена- що нам треба приготуватися до довгої боротьби. Начебто очевидна істина , але ця правда сприймається важко. Справа в тім, що ми ведемо цю боротьбу за право бути суверенною і незалежною країною, вже 8 років!

8 довгих , важких років ми платимо найдорожчу ціну- життями юних воїнів, чудових хлопців і дівчат, які захищають країну, ми платимо життями цивільного населення, дітей, жінок, яких підступно вбивають рашисти, ми платимо територіями, зруйнованими будинками і цілими містами.

І зараз, коли скаженіла кремлівська собака знову накинулася на Україну і шматує її на очах всього світу, нам говорять- ви потерпіть, але правда на вашому боці.

Безумовно, ми дякуємо партнерам за підтримку, за прихисток біженців, за зброю, за санкції проти росії, але дивує одне: невже ці розумні і досвідчені політики і державні діячі не усвідомлюють, що кожен день зволікання кремлівський божевільний сприймає як слабкість колективного Заходу і він йтиме далі, нинішні санкції його не зупинять.

Тільки повне ембарго на енергоносії, тільки закрите небо і потужна допомога Україні зброєю і обладнанням мали б зупинити путіна швидше. Як чесно, украінські діти найбільше чекали від лідера вільного світу, що він скаже їм- вільний світ стане поряд з вашими батьками зі зброєю вже сьогодні, аби разом захистити демократію і правду, добро і гідність.

Але ми , дорослі, не живемо в світі ілюзій і розуміємо, що воювати за Україну будуть тільки українці. Тому не просимо воювати за нас і навіть поряд з нами. Але бодай максимально пришвидшити кінець путінського режиму- ми б очікували це від союзників".

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 10:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...