"Ми не причетні до ракетного удару по Одесі": РФ намагалася обдурити міністра оборони Туреччини

Країна-агресорка Російська Федерація в суботу, 23 липня, завдала ракетного удару по Одесі. Однак міністра оборони Туреччини Хулусі Акара Кремль намагався переконати, що не причетний до атаки. Про це повідомляє турецький новинний канал TRT Haber, передають Патріоти України.

За словами Акара, росіяни заявили, що нібито не мають до атаки "ніякого відношення". "Щодо встановлених з Росією каналів спілкування росіяни сказали нам, що вони не мають абсолютно ніякого відношення до цього нападу і що вони дуже уважно й детально вивчають питання. Той факт, що такий інцидент стався відразу після вчорашньої угоди, нас дуже турбує", – заявив голова. Міноборони Туреччини.

Зі свого боку, за словами Акара, після ракетного удару міністр оборони України Олексій Рєзніков передав турецькій стороні інформацію про те, що один із ударів РФ припав поряд із сховищем зерна.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...