"Ми не приймемо граничну ціну на нафту": Пєсков пообіцяв, що Росія вживатиме заходів "після аналізу ситуації"

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Москва не прийматиме граничної ціни на нафту. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

"Зараз аналізуємо. Певна підготовка була проведена до такої стелі. Ми ухвалювати цю стелю не будемо, а яким чином буде організовано роботу, після аналізу, який буде швидко проведений, ми повідомимо", - сказав представник Кремля, коментуючи це рішення.

Раніше повідомлялось, що після досягнення домовленості між 27 державами-членами Європейського Союзу члени Групи семи, а також Австралія (разом - "Коаліція за обмеження ціни") запровадили обмеження ціни на нафту, що постачається морським транспортом з Російської Федерації, на рівні 60 доларів США за барель.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...