"Ми не знаємо, як поводитися": На росТБ стурбувалися через постійні атаки дронів на Росію (відео)

Російські пропагандисти скаржаться на регулярні атаки безпілотників у столиці держави-терориста РФ. Рупори Кремля заявили, що люди у Москві не знають, що робити під час атаки, передають Патріоти України.

Також росіяни заявили, що тепер у них питають, що з їхніми обличчями. Фрагменти пропагандистських шоу опубліковані в Telegram.

Одна із пропагандисток заявила, що її хвилюють постійні атаки на тимчасово окупований Крим та столицю країни-агресора. При цьому вона додала, що москвичі не знають, як поводитися під час атаки.

"Я щоранку прокидаюся і читаю новини – атака, спроба атаки на Крим, спроба атаки на Москву. Москва мене хвилює насамперед у тому плані, що ми не знаємо, як поводитися при атаці безпілотників", – заявила пропагандистка.

У свою чергу, одіозний пропагандист Сергій Мардан, який закликав вбивати українських дітей, тепер також скаржиться на атаки БПЛА в Москві.

"Пишуть різним моїм колегам: ну що, кацапи, що у вас тепер з обличчям? Ну… та нормально все з обличчям. Їдемо далі, працюємо, посміхаємось і махаємо", – видав пропагандист.

Буде ще одна війна? Хезболла перетнула всі "червоні лінії". Іранські проксі вдарили по єврейському поселенню на Голанських висотах, багато жертв

субота, 27 липень 2024, 23:19

В той час як Єврейська держава з жовтня 2023 року веде бої на півдні, у секторі Гази, на півночі може спалахнути війна ще більшого масштабу. Терористи угруповання Хезболла завдали ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули в районі Ма...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...