"Ми не знаємо, на що сподівався противник": Українські військові підірвали понтонний міст, наведений окупантами для переправи (відео)

Бійці ССО замінували та знищили понтонний міст, наведений окупантами для форсування річки на Луганщині. Відеозапис з фрагментами успішної операції бійці опублікували в соцмережі, передають Патріоти України.

"Ми не знаємо, про що думали окупанти, коли прокладали понтонний міст для форсування річки на Луганщині. Адже навколо того місця – більш ніж достатньо недобрих знаків у вигляді спаленої російської техніки. Ми не знаємо, на що сподівався противник в той момент, коли під його носом серед ночі воїни ССО України, мінували понтон. Але, ми точно знаємо, які емоції були в наших воїнів, коли вони відправили в повітря чергову ворожу переправу", - пишуть бійці в коментарі до відео.

Ситуація складна: Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ намагаються вибити, - "Хортиця"

четвер, 2 травень 2024, 15:25

Російським окупантам вдалося прорватися і закріпитися в Очеретиному Покровського району, проте частина, в якій знаходиться противник, перебуває під вогневим контролем українських воїнів, бої тривають, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання...

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...