"Ми недалеко відійшли від 70-ї хвилини": Буданов розповів про аналогію війни з футболом

Якщо порівнювати війну з футбольним матчем, то у 2023 році Україна знаходилась десь на 70-й хвилині. З того часу, в подієвому контексті, наша держава недалеко відійшла від цієї позначки, передають Патріоти України з посиланням на інтерв'ю очільника Головного управління розвідки МО України Кирила Буданова у Forbes.

"Все залежить від того, який сенс ми вкладаємо у "перемогти Росію". Є багато варіантів, у досягненні кожного з них свої шляхи й, мабуть, не один. Вийти на кордони України 1991 року чи пришвидшити початок процесу розвалу Росії? Формування в Росії нової влади чи просто відгородитися від РФ парканом?", - зазначив Буданов.

За його словами, головною метою перемоги у цій війні є повне відновлення територіальної цілісності України та вихід на кордони 1991 року.

"Моє бачення перемоги у цій війні: повне відновлення територіальної цілісності, вихід на кордони 1991 року, бо більшого буде складно досягти. Сподіваюся, що це обов’язково приведе до певних процесів всередині Росії," - підкреслив очільник ГУР.

Порівнюючи війну з футбольним матчем, Буданов зазначив, що під осінь 2023 року йшла приблизно 70-та хвилина з 90.

"Проблема в тому, що є два види обчислення часу. Звичайний - години, секунди, та подієвий. Якщо говорити в подієвому контексті, ми недалеко відійшли від 70-ї хвилини", - сказав він.

Буданов вважає, що розв'язання питання війни буде відбуватися комбінованим шляхом."На мою думку, розвʼязання питання нашої війни буде відбуватися комбінованим шляхом. Комбінація військової сили, тиску відкритої та, найголовніше – прихованої дипломатії, а також деяких інших факторів," - резюмував він.


Ідеальний поан: Путін боїться, що його ліквідують повітряною атакою, як лідерів ХАМАС, - експерти

середа, 7 серпень 2024, 17:44

Російський диктатор Володимир Путін серйозно побоюється, що його ліквідують за допомогою повітряного удару. Про це в коментарі "Фокусу" заявив генерал-майор, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун, передають Патріоти України. На думку аналітика, від...

Повертаємо своє? Суджа у Курській області була столицею України

середа, 7 серпень 2024, 17:24

А хочете цікавої інформації на другий день визволення Курської області? Так от, Суджа з 29 листопада по 27 грудня 1918 року була столицею Радянської України, передають Патріоти України. Як пише "Вікіпедія", Суджа була заснована у XVII столітті як сотен...