"Ми неодноразово зводили разом сторони": Ердоган хоче "відкрити двері до миру" і стати посередником між Україною і РФ

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган знову заявив, що готовий виступити посередником між Україною і агресоркою РФ для встановлення "справедливого" миру між двома країнами. Заяву турецького лідера наводить агентство APA, передають Патріоти України.

"Ми неодноразово зводили разом сторони в Туреччині. Ми можемо зробити це знову і відкрити двері до миру через управління процесом, орієнтоване на рішення, вільне від зовнішнього впливу", - наголосив Ердоган.

За його словами, офіційна Анкара продовжує зусилля для мирних переговорів між лідерами країн. "Під час наших зустрічей і з президентом (Володимиром) Путіним, і з президентом (Володимиром) Зеленським ми продовжуємо наші зусилля в цьому напрямку", - додав Ердоган.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...