"Ми ніколи не зимуємо в Україні": Дружина Тищенка хотіла вступитися за чоловіка, але щось пішло не так

Депутата «Слуги народу» Миколу Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга Народу» та виключили з партії після того, як він відправився у Тайланд буцімто на зустріч з українцями, передаютьПатріоти України.

Про те, що Микола Тищенко поїхав до Тайланду стало відомо після заяви пресслужби посольства України у Таїланді, які анонсували зустріч депутата у Бангкоці з українською громадою. У дописі посольства України в Таїланді сказано, що Тищенко відправився за кордон «для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд».

Тим часом, згідно з заявою президента Зеленського виїзд за кордон держслужбовців, правоохоронців і народних депутатів можливий віднині – тільки у службове відрядження. Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що не підписував Тищенку заяву про відрядження. Як повідомляють деякі ЗМІ, Тищенко знаходиться за кордоном уже другий тиждень, тобто виїхав до введення в дію рішення РНБО.

Ще до депутатства Тищенко заявляв, що їхня сім’я «має традицію зимувати в теплих краях», найчастіше це був саме Таїланд. Журналісти пролистали сторінку в соцмережі дружини Тищенка – власниці косметичних салонів Алли Барановської. За минулий рік на сторінці Алли лише кілька дописів з-за кордону – поїздки до Америки в рамках благодійного заходу. Мова йде про благодійні обіди, які організовував фонд Тищенка «Дорога світу», що мав на меті шукати гроші для України за кордоном. Алла написала з одному з постів, що «цей проект підтримує Міністерство закордонних справ України, серед гостей генеральний консул, представники посольств, дипломати, художники та митці, бізнесмени, політичні діячі та зірки Голівуда».

Тим часом, в розслідуванні BIHUS.Info журналісти заявили, що такі акції Тищенка можуть бути ні чим іншим, як політичним піаром на допомозі військовим. Зокрема під цим приводом Микола Тищенко влітку здійснив тур такими містами, як Ніцца, Париж, Нью-Йорк.

В одному з нещодавніх інтерв’ю у Алли Барановської про це запитали: «До речі, про вечері. Їх деякі лають, називають вечірками. Ось і ролик Бігуса був із приводу вечері у Празі. Як ви до цього поставилися?». «Ніяк. Руки точно не опустилися. Спочатку політичної кар'єри Миколи я переживала через кожен такий ролик, але потім зауважила, що Бігус і всі йому подібні роблять з періодичністю раз на два місяці негативний ролик про Тищенка, – відповіла Барановська. – То знаходять якийсь будинок, який нібито маю під Києвом. То деякі зв'язки з якимись людьми, яких я не бачила близько. Мене це дратувало – я хотіла подавати до судів, писати заяви про наклеп. Але Миколи ці ролики завжди радували. Він мені відразу сказав, що правда переможе у будь-якому разі».

У довоєнний період, в 2021 році, у Барановської – більше дописів про поїздки за кордон, однак на знімках Тищенка немає. Але це не означає, що він не присутній поряд. Сама Алла в інтерв’ю програмі «Світське життя» зізнається, що вирішила більше не приховувати поїздки за кордон, які вони з чоловіком дуже полюбляють. «Ви собі у подорожах не відмовляєте, але намагаєтеся це приховати, але приховати не виходить, бо обов’язково на пляжі знаходиться українець з фотоапаратом», – іронізує ведуча програми Катя Осадча. «Буває, що ми не афішуємо поїздки, але завжди і він, і я декларуємо всі свої витрати. Дуже рідко, коли жінки депутатів та й самі депутати так декларують свої витрати. Наше життя не змінилося: як подорожували п’ять років тому, зараз – все те саме. Показую трошки, щоб за нами ніхто не бігав, бо люди ж люблять підглядати», – відповідає Барановська.

Подружжя Тищенка та Барановської – великі прихильники мандрівок. В інтерв’ю тій же Каті Осадчій з приводу чергової поїздки в Туреччину Алла розповідала, що інколи компанія, якою вони рушають у подорож складає до 30 чоловік. «Це такий справжній серіал «Свати», – пошуткувала в ефірі Алла.

Судячи з дописів Алли Барановської в Інстаграм, подружжя подорожувало Таїландом в 2017, 2018 та 2019 році. В останній раз вони пробули там три місяці. «Я дуже люблю Тай, людей тут. Це місце моєї сили та повного перезавантаження», – написала Алла в одному з дописів. «Два місяці на острові пролетіли як два тижні. Напевно, тому що ми багато подорожували. Загалом, продовжили візи ще на місяць, – написала згодом. – Хто переживає сильно, як там наш бізнес без нас, не переживайте, ми працюємо тут багато з Києвом. Сьогодні перебралися в менший будинок. Сусіди у нас тепер «Газпром».

«Шукала я готель на острові, всі найкращі 5* і 4* об'їхали. Скажу так, після цього району з віллами та пляжем 10 км без жодної душі змусити себе повернутися в готелі з міні-пляжиками або з натовпами туристів ми так і не змогли. Просто дивом знайшли ці невеликі вілли поряд, на одну родину на березі – тут ідеально. Тепер гід з нерухомості Пхукета. Все об'їхала, все наживо побачила і вже майже своїх фаворитів на наступний рік виділила», – ще один допис Барановської. У її соцмережі навіть є хештег, присвячений відпочинкам – #зимовкасемейкитищенко.

«Останні три з половиною роки ми багато подорожували. Я хотів, щоб ми пожили у різних куточках планети. Побували у Сінгапурі, Таїланді, Іспанії, – розповідав Тищенко в інтерв’ю журналу Viva після народження сина. – Крім того, я не люблю зиму. Вухо, горло, ніс – це моя проблема. Взимку я хворію. Тому взяв собі за правило їхати на час холодів у теплі краї. Для мене важливо набратися емоцій та сил для нового сезону, мені важливо відпочивати».

«Ми ніколи не зимуємо в Україні. Коли велика відпустка, перерва на зйомках, я теж здаю зимову сесію і можу відпочити, – додала Алла.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...