"Ми обов'язково переможемо": Джамала розповіла про особисту розмову із Джо Байденом

Джамала повернулася зі США, де представляла Україну на культурних івентах і в Білому домі, повідомляють Патріоти України.

У Вашингтоні вона мала честь поспілкуватися з Джо Байденом. Він, почувши, що вона з Криму, відреагував несподівано. Після візиту у США на запрошення премії Kennedy Center Honors Джамала в ефірі телемарафону поділилася всіма деталями. Вона зізналася, що президент Джозеф Байден приділив їй особливу увагу на прийомі в Білому домі та сказав дещо вкрай особисте.

Джамала прокоментувала зустріч та обійми з Байденом

Зірка каже, що підійшла до Джо Байдена, аби подякувати, адже, на її думку, він той світовий лідер, який відчуває Україну, наш біль і знає всі наші потреби. Вона не захотіла розповідати, що саме сказав президент про війну з Росією, але після його заяви "на вушко" не сумнівається, що перемога обов'язково буде.

Ба більше, їхнє спілкування та обійми були такими дружніми, що охорона Байденів занервувала. "Після нашої розмови у мене виникло абсолютне розуміння, що ми переможемо. Я не можу вам сказати всіх речей, але точно була надія. Так, це мені Байден сказав. Особисто сказав, на вушко. Після того, як він почув, що я з Криму, він сказав… Він обійняв мене так міцно, що аж охорона підійшла, злякалася", – поділилася Джамала.

Крім того, на церемонії нагородження 45th Annual Kennedy Center Honors Джамала мала 30 секунд, щоб розповісти держсекретарю США Ентоні Блінкену про потреби України. Вона "нахлобучила все" – про системи ППО, захист, генератори, а ввечері він написав про це у твіттері. Тож співачка зробила висновок, що Америка її почула.

"Я мала можливість поговорити, звичайно, і про Україну. Напередодні я зустрічалася з нашим президентом Володимиром Зеленським. І, як би це дивно не звучало, але для мене важливо було запитати, що ще можна сказати, додати", – прокоментувала Джа.


Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...