"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, передають Патріоти України.

«Я багато чого дізнався… Ми обидва хочемо справедливої угоди. Вона буде справедливою, я думаю, це станеться в слушний час. Це має закінчитись. Президент хоче це зупинити і, я впевнений, [російський диктатор Володимир] Путін хоче це зупинити. Це хороша комбінація», — сказав Трамп.

Зустріч Володимира Зеленського та Дональда Трампа — що відомо

26 вересня після попередньої відмови Зеленському у зустрічі Трамп раптово заявив, що таки зустрінеться з президентом України уранці 27 вересня у Нью-Йорку.

Раніше американський журнал Time повідомляв, що команди Зеленського та Трампа обговорювали можливість їхньої зустрічі в резиденції Трампа. Однак команда президента України вирішила відмовитися від цієї ідеї, оскільки це могло б бути сприйнято як підтримка Трампа на виборах.

Натомість, як стверджує видання, українці запропонували зустрітися з Трампом на більш «нейтральній території», наприклад, на знімальному майданчику американського телеканалу для спільного інтерв'ю.

"45 років безперервної експлуатації": У Нідерландах попрощалися з останніми винищувачами F-16, які мають передати Україні (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:04

У Нідерландах зняли з озброєння останні винищувачі F-16, які планують передати Україні. У п’ятницю, 27 вересня, Міноборони країни «офіційно попрощалося з легендарним літаком». Про це повідомили у Міноборони Нідерландів, передають Патріоти України. У Мі...

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...