"Ми переходимо від стану інформаційної війни до диверсій": Генерал розповів, чим загрожує зрив Кремлем "Мінських угод"

Росія погрожує Україні у зв'язку з контролем недружніх для РФ США і НАТО. Про це розповів колишній керівник Служби зовнішньої розвідки, генерал армії України Микола Маломуж, передають Патріоти України.

Зрив Кремлем "Мінських угод" призведе до силового формату. Так заявив представник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков. За його словами, їх законодавство дозволяє захищати російськомовне населення в різних точках світу.

"Тому, я вважаю, що сьогодні будуть застосовуватися різні методи провокації - і обстріли, і мінування цивільних об'єктів для того, щоб дестабілізувати ситуацію або навіть призвести до жертв, посіяти паніку. Ми переходимо від стану інформаційної війни до диверсій, використання вибухівки і мін з боку окупанта", - сказав Маломуж.

Він підкреслив, що цей формат небезпечний тим, що призведе не тільки до жертв, але і може розширити зону військового протистояння.

Джерело: Апостроф

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...