"Ми переможемо і досягнемо поставлених цілей": Посол Росії у США заявив, що капітуляції Москви в Україні не буде

У Росії стверджують, що не програють війну проти України. Москва нібито не капітулюватиме. Із відповідною заявою в суботу, 14 травня, виступив посол Росії у США Анатолій Антонов, інформують Патріоти України.

Його думку, озвучену в програмі прокремлівського телеведучого Володимира Соловйова, передає пропагандистське агентство ТАСС. "Ми твердо і ясно говоримо й однозначно в цьому впевнені, принаймні російські дипломати, які працюють тут, такої капітуляції не буде, ніколи не буде", – сказав глава російської дипмісії в Америці. Він заявив, що всі цілі, поставлені верховним головнокомандувачем (тобто Володимиром Путіним) перед ЗС РФ "будуть виконані".

При цьому дипломат вирішив вкотре полякати світ ядерною війною. Він стверджує, що Сполучені Штати нібито дедалі глибше втягуються в конфлікт "з найнепередбачуванішими наслідками" для двох ядерних держав. Ситуацію, що склалася, Антонов назвав "вкрай і вкрай" небезпечною.

Також він сказав, що Вашингтон підштовхує Москву до переговорів, проте ставить певні умови. Серед них припинення військових дій, відведення військ за лінію до 24 лютого 2022 року та "покаяння за все скоєне".

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...