"Ми перетнули межу": Екскомандир роти батальйону "Айдар" вказав на важливий нюанс мобілізації

Україна вже вичерпала час, коли могла воювати проти переважаючих сил ворога. Зараз необхідна еквівалентна кількість бійців. Як повідомив екс-командир роти батальйону "Айдар", ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі "Українського радіо", обговорення законодавчих ініціатив щодо мобілізації "відстали від життя більш ніж на рік", передають Патріоти України.

На його думку, це мало відбутись у жовтні 2022 року. До вересня 22-го року був шанс, що українці можуть провоювати цю війну і перемогти силами тих людей, які масово пішли до армії навесні-влітку 2022 року. Коли у вересні Путін розпочав в Росії масову мобілізацію, то далі було очевидно, що нам теж цього не уникнути.

"Є речі, через які не перестрибнеш. Воювати значно меншими силами, ніж у ворога, можна якийсь час, але ми його вже більш ніж вичерпали. Нам треба виставити еквівалентну кількість бійців, а по-хорошому ще й створити перевагу. Можливо, я когось здивую, але ми весь цей час воюємо меншою кількістю солдатів, ніж у нашого ворога. І всі успіхи, які ми здобули, ми здобули в меншості. Але всьому є межа і ми її давно пройшли", - зазначив Дикий.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...